Вторник, 23.04.2024, 13:58
Хоккейный клуб "Днепр" Херсон
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 578
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2015 » Ноябрь » 21 » "Днепр-6" дебютировал в Богуславе на "Хоккейной Украине"
19:18
"Днепр-6" дебютировал в Богуславе на "Хоккейной Украине"

С открытием катка "Льодограй" в г.Богуслав Киевской области на нем прошел целый ряд разновозрастных турниров, результаты которых можно посмотреть можно по ссылке http://hockeyukraine.wix.com/boguslav#!blank/gcssn

Далее процитирую журналистку Жанну Солнечную (материалы на сайте http://hockeyukraine.wix.com/boguslav#!%D0%A5%D0%BE%D0%BA%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B0/fhdpr/564090c50cf2e1ca278f8c3d):

Перший дитячий турнір «ХОКЕЙНА УКРАЇНА» пройшов наприкінці жовтня у місті Богуслав Київської області. На змагання прибули 129 хлопців 8-ми та 9-ти річного віку і одна дівчинка — захисниця команди «Білий Барс» з Білої Церкви (Інна розповіла, що спочатку спробувала себе у фігурному катанні, але одразу перейшла на хокей, який приваблював дівчинку своєю швидкістю та новизною). Три команди з Києва, три з Київської області, херсонці та дніпропетровці два дні змагалися самовіддано та захоплено.

Для багатьох дітей це був дебютний турнір, а точніше у кожної команди на турнірі «ХОКЕЙНА УКРАЇНА» був свій дебют. Богуславські «Шершні» та дві команди київської школи «Крижинка» — «Білі ведмеді» і «Крижані ведмеді» перший раз брали участь у хокейних змаганнях. «Білі Барси» з Білої Церкви та «Білі барси» з Броварів прибули на турнір із гравцями-дебютантами у складі. Хокеїстів 2007 і 2008(!) року народження на турнірі було чимало, тим не менш, вони безстрашно зустрілися із старшими суперниками. Команда «Київ» дебютувала на турнірі складом гравців 2006-2007 і вперше стала бронзовим призером змагань. Вперше дві команди із іменем славетної річки — «Дніпро-6» з Херсону та «Дніпро» з Дніпропетровська, які вже мали досвід турнірних змагань, зустрілися у фіналі. Дніпропетровці вперше стали чемпіонами турніру і отримали перший кубок першого турніру «ХОКЕЙНА УКРАЇНА».

Результати турніру «ХОКЕЙНА УКРАЇНА. БОГУСЛАВ — 1»

Финал

МАТЧ ЗА ІІІ МІСЦЕ

«Білий барс» Бровари — «Київ» Київ

0 : 4

ФІНАЛ

«Дніпро-6» Херсон — «Дніпро» Дніпропетровськ

2 : 5

І місце — «Дніпро» Дніпропетровськ

ІІ місце — «Дніпро-6» Херсон

ІІІ місце — «Київ» Київ

ІV місце — «Білий барс» Київ

V місце — «Крижані ведмеді» Київ

VI місце — «Білий барс» Біла Церква

VII місце — «Шершні» Богуслав

VIII місце — «Білі ведмеді» Київ

 

Номінації турніру:

"Кращий нападаючий турніру" - Скороход Даніїл  "Дніпро-6" (Херсон)

"Кращий бомбардир турніру" - Волобуєв Микита "Дніпро" Дніпропетровськ

"Кращий захисник турніру" - Падакін Віктор "Білі ведмеді" Київ

"Кращий воротар турніру" - Сірий Назар "Шершні" Богуслав

 

На турнірі «Хокейна Україна» зустрілися відомі українські хокеїсти, тепер у якості тренерів. Олег Полковников, Олександр Матвійчук, Олег Тимченко — гравці Національної збірної, яка утримувалась у вищому дивізіоні світового рівня . Тренери одноголосно відзначили важливість проведення таких змагань для хокеїстів молодшого віку.

- Головне завдання нашого турніру – популяризація хокею серед дітей у Київській області, — говорить Сергій Морозов, організатор турніру. — Наш турнір – спроба встановити інформаційний зв’язок між тими, хто займається дитячим хокеєм по всій Україні. Для цього створюються спеціальні інформаційні ресурси, що мають об’єднати спортсменів і активістів дитячого хокею. Для самих учасників турнір — це, власно кажучи, мета всього тренувального процесу. Саме гра – необхідний підсумок тренувань. Я сам хокеїст у минулому, вихованець хокейної школи «Сокіл». Хлопцем неодноразово був суддею в уславленому турнірі того часу «Золота шайба». Завдяки цьому турніру зростала цікавість до хокею не тільки у великих містах, але і в містечках і в селищах. У кожному дворі взимку заливалися катки, у дітей була можливість корисно і з цікавістю проводити дозвілля. У мене п’ятеро синів, і всіх своїх хлопців я залучаю до гри. Вважаю, що саме хокей допомагає виховати міцних, мужніх і розумних чоловіків, адже в хокеї потрібні не тільки сила та спритність, але і стратегічне мислення. Чим більше дітей займатимуться хокеєм на будь-якому рівні, тим здоровішим в усіх сенсах буде наше суспільство.

Почесний гість, відомий український хокеїст, капітан Національної збірної, чемпіон російської суперліги, багаторазовий учасник чемпіонатів світу в групі «А», Сергій Клементьєв прибув на турнір «Хокейна Україна». Він особисто привітав переможців турніру і побажав маленьким хокеїстам грати так, щоб повернути колишню славу українському хокею.

- Я в вашому віці, не так і добре на ковзанах стояв, ви ж демонструєте такі високі швидкості, справжню боротьбу . Прекрасний турнір. Дивлячись на вас я вірю, що в України непогане хокейне майбутнє. Бажаю вам грати у Чемпіонатах світу і на всесвітніх олімпіадах, але не в групі «С», як тепер, а знов, як завжди- в групі «А»! — сказав Сергій Клементьєв на церемонії нагородження.

Кубок за перше місце в турнірі «ХОКЕЙНА УКРЇНА» і золоті медалі Сергій Клементьєв вручив команді «Дніпро» з Дніпропетровська. Херсонська команда «Дніпро-6» отримала кубок за друге місце та комплект срібних нагород. Команда «Київ» була нагороджена кубком за третє місце та комплектом бронзових медалей.

Валерій Житник, тренер команди «Дніпро», після нагородження і привітань поділився своїми враженнями про турнір:

- Ми вдячні за цікаві змагання і організаторам, і суперникам, і гостинному місту Богуслав. Завдяки «Хокейній Україні» ми познайомилися із командами з інших міст, дізналися про їх хокейне життя. Сформувалося бачення стану дитячого хокею в Україні по командам хокеїстів 2006-07 років народження – інформація вкрай важлива для тренера.

Мені особисто понравилось така родзинка турніру:

Учень школи ім.Лисенка, багаторазовий переможець Всеукраїнських та Міжнародних музичних конкурсів Скрипальі хокеїст Морозов Родіон завершив турнір скрипковим виконанням Гімну.  Родіон в п'ять років розпочав займатись хокеєм і одночасно навчався грати на скрипці. І хоча основним заняттям стала музика, тим не менш він   любить пограти в хокей із хлопцями в новому для сабе амплуа - воротар.

Просмотров: 796 | Добавил: vgurov | Рейтинг: 4.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Турнирные таблицы
Кубок Чёрного моря 2012-13
и оч
1ХК ДНЕПР 824
2ХК Патриот 8 9
3ХК Легион 8 3
Чемпионат Украины 12-13
ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА
юноши 2000 г.р.
иоч
1Днепр2051
2Беркут-20002047
3СДЮСШОР-20002033
4Аврора2032
5Белый Барс-200020 9
6Льдинка-2000208
Календарь
«  Ноябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архив записей
Друзья сайта
  • магазин "Хоккейный мир"
  • Газета "Вгору"
  • ГНЕЗДО "Сокол" Киев
  • Федерація Хокею України
  • Кафе "Спорт"
  • Клуб активного відпочинку "Адреналін" (KAVA)
  • "Кристалл" Херсон
  • Поиск

    Copyright MyCorp © 2024Сделать бесплатный сайт с uCoz